На луѓето им треба некој на кого ќе се потпрат дури и во најтешките моменти. Дали секој од нас има по некој ангел чувар??? Дали секој ќе го најде вистинскиот пријател после човечките невољи? Што и да се случи меѓу нас да знаеш дека еден ангел постојано те мисли и најмногу те сака

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *