Ако си тажен и ако мислиш дека си никој и ништо, имам еден предлог за тебе: купи голем презерватив, навлечи го на глава, па нека видат луѓето дека колкав куртон ти си!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *