Се е темно, губам здив, во моето срце навлегол страв, јави се барем, душата ме боли што не сме заедно и голи…не можам да зборам, грлото ме гребе, кај си срце стварно ми се ебе…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *