К…т им рекол на јајцата: Во сабота ве носам на журка. А тие му рекле: не идиме. Ти ќе не заебиш како прошлиот пат – Ти влезе а ние останавме надвор!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *