Тука сум ти јас, кога и да посакаш, во било кое време, тука сум секогаш. Тука сум ти јас за да не си сама, кога сите ќе си заминат, со тебе ќе останам!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *