Ако некогаш солзата ти го замати окото или тагата ти го прикрие лицето сети се дека на овој свет постои некој, а не секој, секогаш, а не понекогаш, кој ќе се сети дека денес е твојот ден…СРЕЌЕН РОДЕНДЕН.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *