Ако се согласиш на ризикот да се живее,треба да се соочуваш со разочарувања и падови,со тажни мигови кои што ќе ја засенат убавината на постоењето,но запомни дека секогаш ќе ме имаш покрај тебе,како што сум и сега да ти посакам СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *