Биди како тревата – исправи се кога те газат, биди како кокичето – најди топлина и во снегот и биди најсреќна во секој нареден ден. СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *