Денес месечината ќе заспие во твојата насмевка, љубовта ќе го насели твоето срце и сета среќа ќе биде твоја зошто овој ден е твој ден, СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *