Денес сите ти посакуваат од се по многу. Јас ти посакувам малку среќа, но кога ти е најпотребна…

Денес сите ти посакуваат од се по многу. Јас ти посакувам малку среќа, но кога ти е најпотребна малку пријатели, но вистински…малку љубов, но искрена. СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *