Денот кога си се родил бил многу врнежлив ден, а дождот не бил ништо друго туку солзите на небото кое плачело кога видело дека најубавиот ангел наместо на небото се родил на земјата..тој ангел си ти…СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *