Живеј го секој убав миг, згазни ги неубавините. Сакај ги оние што те сакаат, бегај од оние другите. Нека те следи среќа секој нов ден. СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *