Нема зборови со кои можам да искажам што ти посакувам…

 

Нема зборови со кои можам да искажам што ти посакувам, верувај во вистината, уживај во среќата, бори се и сакај ја онаа која што заслужува да биде сакана, а пред се биди безгранично сакан …. СРЕЌЕН РОДЕНДЕН

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *