Премногу желби, но премалку место. Премногу љубов, но пораката е тесна. Премногу чувства, но нема многу зборови… Премногу остана недокажано за овде да се каже, но сепак нешто може: Среќен роденден.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *