Ти го посакувам она што никој не се сетил да ти го посака, а ти го исчекуваш молејќи. Нека ти се исполни сето тоа на кое се надеваш,

Ти го посакувам она што никој не се сетил да ти го посака, а ти го исчекуваш молејќи. Нека ти се исполни сето тоа на кое се надеваш, се што ти е во најголемите длабочини на срцето нека ти стане реалност. И ти посакувам само уште една работа ЦЕЛАТА СРЕЌА. СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *