Еден бакнеж на лицето твое – убаво спиј сонценце мое, уште еден во устата твоја-убаво сонувај љубов моја. За крај бакнеж во вратот твој-добра ноќ ангелу мој.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *