Прекрасно е…птиците тоа го прават,пеперутките исто така, дури и пчелите тоа го прават. Дали сакаш и ние тоа да го правиме??? Заборај…,

луѓето не можат да летаат! 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *