Ти посакувам да го најдеш она што го посакуваш, да го познаеш веднаш штом ќе го погледнеш, да имаш среќа да го добиеш и способност да го зачуваш засекогаш до себе. Среќен роденден!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *