Бидејќи сите ќе ти посакаат среќа јас ти посакувам да научиш да ја препознаеш и уживаш во неа.Исполни ги годините со живот, а не животот со години. Оствари го она што посакуваш, стекни го она што го немаш и сочувај го она што го сакаш….СРЕЌЕН РОДЕНДЕН.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *