Дете, те сакам. Сега јас тебе те молам, не се сомневај во тоа, ангелче мало. И те сакам, најискрено, како и секогаш. Остани мое дете. Тебе те сакам.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *