Посакувам 1000 бакнежи да посеам по твоето тело! Ги посакувам твоите допири по мојата кожа!Посакувам да заспијам покрај тебе и да се разбудам кажувајќи ти нежно:ТЕ САКАМ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *