Се посилно чуствувам како ми струиш по телото и поминуваш низ душава оставајќи неизбришливи траги, кои со секое отчукување на срцево ме подсеќаат дека постојам само за тебе.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *