Ако ве праша за мене излажете ја дека умрев, зошто оној ден кога се разделивме ме повреди, а ако ви рече дека сеуште ме љуби, верувајте, ве лаже, не е така, затоа што таа тој ден ме уби.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *