Води ме низ ноќниот сон, сокриј ме ко зрно во дланка.Сакај ме како никогаш до сега. Биди мое сонце после облакот. Ти си мој живот, надеж и снага.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *