Да се биде ЗАЉУБЕН не значи и да мора да се сака. Да се биде ЗАЉУБЕН е одредено чувство, сакањето е чин ! Чувствата ги поднесуваме, за чинот се одлучуваме !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *