Дај ми 1000 бакнежи, па уште 1000, па уште 1000. Кога ќе размениме милион бакнежи ќе ги измешаме заедно се додека љубоморните не ќе можат да ги пребројат.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *