Полека ми се вовлече под кожава, во моите мисли и соништа. Неприметно, завладеа со моето срце, со мојата душа, со моето тело. И не ми е жал, зашто те сакам најповеќе.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *