Посакувам да ти бидам сон во наубавите ноќи, зборот што низ усните ќе ти мине, мисла што низ главата ќе ти се мота, посакувам да бидам искра. Дел од твојот живот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *