Пиво, вотка, мартини, наздравје за многу години. Жива, здрава, насмеана и цела година пијана, но не од домашна ракија туку од љубовна магија! СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *