Светот им прави пат само на оние кој знаат каде чекорат.Една од нив биди и ти,нека светот ти ги отвори патиштата до сите твој желби и убавини.Човек е најсреќен кога му се исполнуваат желбите.Затоа од се срце ти посакувам сите твој желби да ти се исполнат!СРЕЌЕН РОДЕНДЕН

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *