Нека првиот зрак ова утро те води годинава по патот на среќата,љубовта и успехот а,последниот вечерва нека ти донесе незаборавни ноќи со саканата личност.И кога на истиов ден за година, ќе се сетиш на убавите нешта кои си ги поминала сети се дека јас сум тука за повторно да ти посакам се најубаво да ти речам – СРЕЌЕН РОДЕНДЕН

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *