Нека целата среќа на овој свет ти припаѓа тебе, нека твојата љубов му припаѓа на оној кој најмогу го сакаш, нека сè што е убаво – биде твое! Среќен роденден, срце мое!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *