Кошничка со рози, бакнежи од мене. Те поздравувам, мила за РОДЕНИОТ ДЕН. Ти посакувам здравје – тоа навистина е потребно. Ти посакувам среќа, тоа никогаш не стасува. Море од љубов на брегот, на кое навистина те чека некој.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *