Денес е твојот роденден, свеќи горат сè до небото. Не е важен бројот на свеќите, само да се сите од среќа запалени. Уште сто години нека те следат песните наши љубовни, и во име на тоа крени ја чашата на љубовта горе!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *