Здогледав една преубава роза, која сеуште беше жива и млада. Се запрашав, како е ли можно да има ваква роза во доцна есен?! Тогаш се сетив, тоа беше нашата љубов мила, љубов која никогаш не изумира!

– Испратено од Марија

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *