Месечината ќе ти рече дека мислам на тебе, ѕвездите ќе ти кажат дека си дел од мене, ветрот ќе ти ја донесе љубовта моја, а на сетоа тоа ти стави ја насмевката своја.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *