Бог не ни ветил насмевка без солзи, пат без трње, радост без тага. Но ни дарувал ЉУБОВ кон луѓето, ВЕРА во животот, НАДЕЖ во вечноста !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *