Не дозволувај погрешни луѓе да влезат во твојот живот, да го поматат сјајот во твоите очи, да те натераат да го сакаш она што тие го сакаат и да го заборавиш она што тие го немаат… МЕНЕ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *