Срцето ми побегна, само ми остави порака дека заминало кај тебе, па ако го видиш земи го кај себе, не му дозволувај да лута и пушти го крај срцето свое засекогаш нека биде твое.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *