Среќа е што спиеме под исто небо и каде и да се наоѓаш вечерва, дигни ја главата и погледни, ќе чуеш како ѕвездите ти говорат: Еј, ти вечерва некому недостасуваш…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *