Убаво е чувството кога постоиш во мојот живот и не е важно колку, а ни од кога, ниту пак зошто… Убаво е да ги отвориш очите и едноставно да видиш дека си тука, во моето срце…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *