Спијам затоа што те сонувам, се будам зошто ми требаш, горам затоа што те посакувам, умирам бидејќи те немам, а сакам да живеам затоа што ТЕ САКАМ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *