Не си ми судена тоа го знам, но вечно ќе бидеш мојот сон. Животот ме рани, ме казни, се ми забрани. Ќе бакнувам…

друга затоа што тебе не ќе можам. Кога срцето ќе ми плаче ќе те сакам уште повеќе. Додека на друга љубов ќе и изјавувам во душата твоја останувам!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *