Оваа вечер сум сосема сам, ако тоа е мана, што си тогаш ти? Минатата вечер исто немо во плач ја минав, ако тоа е осаменост каде си ти? Претстава за ова имав,

Оваа вечер сум сосема сам, ако тоа е мана, што си тогаш ти? Минатата вечер исто немо во плач ја минав, ако тоа е осаменост каде си ти? Претстава за ова имав, ако тоа е грешно погреши ли? Останав таков како некогаш ти, ако тоа е казна, ми недостигаш ли? Нема да ти се јавам, а не е инает ниту гордост само страв дека не ти значам, не разбираш ли. Ако ова е лудост, залуди ли. Но сепак те сфаќам, човек си!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *