Ти посакувам толку здравје, за да ја зачудиш медицината! Толку среќа за да ти завидат и ангелите. Толку пари за да ти завидат и милионерите. И толку среќни моменти, што ќе ги делиш со сите околу тебе!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *