Ти посакувам здравје, затоа што без него – ништо друго нема значење. Несопирлив стремеж кон знаење, затоа што тоа ќе те научи на вистинските вредности на животот и како да се заштитиш од бедите на следната желба – љубовта, затоа што тоа е доволно добра цел во животот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *