Ако заминеш ти знај нема да е исто повеќе, ако го снема твојот сјај кое светло ќе го покрие мојот свет мојот свет бејбе без тебе!!!

Од Кети Т.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *