Кога тагата ќе те скрши, кога ќе видиш дека љубовта сврши, кога срцето те боли, знај дека некој за нежност те моли,кога спијам во сон ќе дојдам да те видам, кај тебе да бидам, да те гушнам и бакнам затоа што само во сон можам да те имам.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *