Љубовта е единствениот воздуг кој го вдишувам, а насмевката…

Љубовта е единствениот воздух кој го вдишувам,

а насмевката единствениотјазик

на светот кој го разбирам!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *