ОВА Е за сите ВАС кои имате родители, за ВАС кои сте родители, за ВАС кои сте имале родители, за ВАС кои ги знаете оние кои имаат родители, и за ВАС кои познавате нечии родители.

ДРАГИ СИНЕ/ЌЕРКО

ОВА Е за сите ВАС кои имате родители, за ВАС кои сте родители, за ВАС кои сте имале родители, за ВАС кои ги знаете оние кои имаат родители, и за ВАС кои познавате нечии родители.

ДРАГИ СИНЕ/ЌЕРКО

БИДИ МИ ПОТПОРА, ПОМОГНИ МИ ДА ГО ЗАВРШАМ ОВА ПАТУВАЊЕ СО ЉУБОВ И СО ТРПЕНИЕ. ЈАС ЌЕ ТИ ВРАТАМ СО ОСМЕВ И СО НЕИЗМЕРНА ЉУБОВ КОЈА ОТСЕКОГАШ ЈА ЧУВАВ ЗА ТЕБЕ.
ТЕ САКАМ СИНЕ/ЌЕРКО


ТВОЈОТ ТАТКО/ТВОЈАТА МАЈКА !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *